Portret

Als fotogravin werk ik voor bedrijven en voor mensen zoals jij en ik. Mensen zijn er in allerlei soorten smaken, net als bedrijven. Elke persoon voor mijn camera probeer ik op zijn of haar gemak te stellen, om samen het beste resultaat te behalen. En dit is te zien, echt!

Naast portretten met 1 persoon kun je ook kiezen voor een dubbelportret, ookwel 2-in-1 portret. Dat zijn ware kunstwerken van 2 mensen in 1 gezicht. Nieuwsgierig? Meer info hierover met voorbeelden vind je hier.

En net als mensen zijn alle honden natuurlijk fotogeniek. Met aardig wat geduld fotografeer ik honden alsof het iemands kinderen zijn. Een soort menselijk portret wordt het dan.

Voor de zakelijke markt maak ik foto’s die bij het bedrijf passen. Een portretfoto, profielfoto of een foto als de persoon aan het werk is. Deze foto’s gebruikt men voor op een website, social media kanalen of geprinte media. Foto’s kunnen in mijn eigen studio als ook op locatie genomen worden. Dan bouw ik een studio ter plekke.

Mensen zoals jij en ik vragen meestal naar een portret van zichzelf, hun (klein)kinderen, een familieportret, een newbornshoot of een zwangerschapsfoto. Deze foto’s kunnen zowel op locatie als in mijn studio worden genomen.

Profielfoto’s kunnen voor allerlei doeleinden gebruikt worden, denk aan social media kanalen als whatsapp, LinkedIn, instagram, facebook, twitter, tinder, tiktok enzovoort. Ook een gallerij van medewerkers in een bedrijf is mogelijk, allemaal in dezelfde stijl als geheel.

Portretfoto’s van mensen zijn meestal geënsceneerd, waarbij ik als ‘regisseur’ het een en ander in scène zet en aanwijzingen geef. Vanzelfsprekend overleggen wij vooraf je wensen. Mensen hebben tenslotte ook allerlei smaken.